Лабораторні дослідження
Харчових продуктів

Лабораторні дослідження харчових продуктів

Лабораторні дослідження харчових продуктів є необхідною умовою для визначення найважливіших характеристик якості та безпечності продуктів харчування, перевірки відповідності нормативним вимогам національних і міжнародних стандартів на харчові продукти, укладення згідно з контрактними специфікаціями та висунення вимог до маркування поживних речовин.
Групи харчових продуктів

Ми аналізуємо

Integration icon

Борошно, крупи та хлібобулочні вироби

Integration icon

Напівфабрикати

Integration icon

Кондитерські вироби

Integration icon

Молоко та молочні продукти

Integration icon

М’ясо та м’ясні продукти

Integration icon

Риба та рибні продукти

Integration icon

Рослинні олії та тваринні жири

Integration icon

Чай, кава

Integration icon

Сіль, цукор, спеції

Integration icon

Гриби

Здебільшого лабораторні дослідження використовуються для підвищення безпечності та визначення якісних характеристик різноманітних продуктів харчування.

Акредитована випробувальна лабораторія Незалежного центру лабораторних досліджень "Еталон" надає широкий комплекс досліджень, згідно з вимогами державних і міжнародних нормативних документів, різних харчових продуктів:
– чаю, кави, какао;
– борошна;
– цукру;
– спецій;
– томатної пасти, соусів;
– консервів;
– грибів;
– соняшникової та інших рослинних олій;
– молока та продуктів його переробки;
– кондитерських виробів і багато іншого.

Під час аналізу хімічного складу харчових продуктів визначають ступінь їхньої безпеки, а також харчову цінність і калорійність, органолептичні характеристики.

Незалежним центром лабораторних досліджень "Еталон" надаються послуги широкого спектра, пов'язані з лабораторними дослідженнями, сертифікацією продуктів харчування та системами продуктового менеджменту.

Лабораторія використовує сучасне високоточне обладнання, що дає змогу в повному обсязі досліджувати харчові продукти та сировину для їхнього приготування. Робота кваліфікованого, досвідченого персоналу забезпечує якість і оперативність виконуваних досліджень.

Замовник отримує протокол випробувань, що визнається в більш ніж 100 країнах світу.

Наші послуги корисні для тих, хто бажає скоротити витрати на тестування продукції, а також отримати швидкі та достовірні результати.
Показники

Серед досліджуваних показників можна виділити такі групи

Показники якості харчових продуктів:

- Поживна та енергетична цінність;
- Мікроелементи (хлориди, фосфор, калій, натрій, кальцій, магній, селен та інші);
- Харчові добавки (антиокислювачі, консерванти, підсолоджувачі, синтетичні барвники);
- Барвники червоного, зеленого, синього і жовтого спектра;
- Вітаміни жиророзчинні та водорозчинні.

Показники безпеки:

- Вміст токсичних елементів - свинцю, кадмію, миш'яку, ртуті, цинку, міді;
- Мікотоксинів - афлатоксину В1, зеараленону, дезоксиніваленону, охратоксину А, патуліну;
- Пестицидів (альдрин, гептахлор, ліндан, метафос, хлорпірифос і багато інших);
- Радіоактивних речовин - цезій-137, стронцій-90;
мікробіологічні показники.
Переваги

Чому обирають нас?

Integration icon

У 2020 році компанію визнано найкращою у своїй сфері

КВЕД Технічний контроль та аналіз
Integration icon

Понад 1500 задоволених клієнтів по всьому світу

Надаємо послуги в більш ніж 100 країнах
Integration icon

80% співробітників працюють у цій сфері понад 7 років

Залучено найкращих фахівців країни
Наші контакти

Звʼяжіться з нами

Наша команда буде рада вам допомогти.